top of page
_fjt7978.jpg

Team Jenny Gunn

Befria din ihopklistrade Fascia

Fascia Repatterning


Utvecklad av Jenny Gunn

All massage är bra för kroppen. Det ökar cirkulationen och gör att lugn samt ro-hormonet oxytocin utsöndras. Det som skiljer Jenny Gunns teknik Fascia Repatterning™ från traditionell behandlande massage är att den har en mer långvarande effekt. Den gör att kroppens vävnader återställs till normal rörlighet, kraft och smärtfrihet.

Man kan beskriva fascian likt ett nät som ligger runt exempelvis muskler, muskelbuntar, muskelfibrer, nervtrådar, blodkärl, lymfnoder, organ och under huden. Den fungerar även som glidyta mot omkringliggande vävnader. Mer om fascia hittar du i bloggen. När kroppens muskler och vävnader mår bra glider de smidigt mot varandra. Stress, trauma, negativa känslor, sjukdom, skada, statiska rörelser eller fel livsstil kan leda till att fascian förlorar sin naturliga form, elasticitet och glidförmåga.

Man kan jämföra det med att åka längdskidor med rätt eller felvallade skidor. Med rätt valla kan du ta ut rörelserna till fullo, du har full kraft och din ansträngning omsätts till fart framåt. Om du ger dig ut och åker med fel valla är det svårt att få flyt i rörelserna, om du har långt att åka kommer du att bli trött och få ont.

Fascia Repatterning™ avlägsnar slaggprodukter från vävnaderna och återställer naturliga mönster, elasticitet och rörlighet. Förutom massage får du också tips och råd för hur du själv kan arbeta förebyggande med kost, kosttillskott och träning. 

Så vet du om du skulle ha nytta av Fascia Repatterning™:

·Du känner dig stel när du vaknar på morgonen och känner att du blir rörlig först när du har ”kommit igång”

·Du får återkommande besvär trots regelbundna behandlingar av olika former

·Du upplever att du inte har full rörlighet i exempelvis ryggen

·Du stelnar lätt till om du har suttit stilla

·Det känns hårt och stelt när du kramar om musklerna

·Du har ärrvävnad som begränsar din rörelse

.Du känner dig stum i exempelvis benen eller andra delar av kroppen

.Du är ständigt trött.Du får mjölksyra lätt och långvarig.

www.jennygunn.se

E-post: info@jennygunn.net

Team Jenny Gunn: Om
bottom of page